Queen rum

Mellan 14 -17 kvm I storlek är Queen-rummen på Hotel Gamla Stan. Erbjuder eget badrum och utsikt över kullerstensgatorna. Boka nu!
Våra queen rum är mellan 14-17 kvm och har alla heltäckningsmattor. Möblerna har specialdesignats för hotellet i exklusiva tyger och med lyxiga tapeter. Rummen har sängar som är 140 cm breda bäddade i exklusiv satin. Alla rum har eget badrum och utsikt mot de smala kullerstensgatorna, 43 "LED IPTV med 15 kanaler, varmvattenkokare för te och kaffe.
 
Vissa rum har även en kombination av skänk, divan, fåtöljer, soffbord, garderob, skrivbord och skrivbordsstolar

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.