OM OSS

Hotel Gamla Stan ägs och drivs av Viinvest AB. Här är några ord från vår VD

Vi Invest AB grundades 1988 under namnet Milk and Coffee. Vi Invest drivs och ägs av mig själv, Martin Hosseini och min barndomsvän Jounan Abboud.
 
Vår resa startade när vi köpte Tavern Lorry i Sundbybergområdet, en förort till Stockholm och det ledde till förvärvet av många kända och populära restauranger i Stockholm, bland annat Bäckahästen, Crazy Horse, Restaurant Victoria och Restaurant Rökeriet Fjäderholmarna.
 
År 1999 bestämde vi oss för att ändra vår affärsidé från att fokusera främst på restauranger för att fokusera på hotellbranschen! Vårt första hotell var Hotel Bentleys på populära Drottninggatan i Stockholm med 40 ganska enkla rum i en del av byggnaden som ligger på hotellet. Efter att vi lyckats ta över hela byggnaden och en omfattande ombyggnad är hotellet nu ett elegant boutiquehotell med 119 rum och ett atrium med 17 meter glasstak.
 
Sedan dess har vi utökat med tillägget av Vanadis Hotel & Bad samt Hotel Karlaplan. År 2013 förvärvade vi Hotel Gamla Stan på Skeppsbron i den charmiga Gamla stan och planer är på väg för en totalrenovering av denna fastighet.
 
Vårt senaste projekt är Hotel Ulriksdal som fortfarande ligger i byggnadsfasen. Den är belägen i Ulriksdals snabbutvecklande område där bostäder, kontor, hälsovård, skolor, shopping är planerade.
 
Hotellet beräknas skryta med 230 rum och den inledande öppningen är planerad 2019.
 
"I framtiden ser vi en fortsatt expansion där vi kommer att förvärva och utveckla nya Projekt i linje med vårt vinnande koncept."
 
Martin Hosseini, VD
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.