Bo i komfort och stil på hotel Gamla stan

Hotel Gamla Stan är ett charmigt hotell med 81 rum inrymda i tre fastigheter mellan Skottgränd och Stora Hopare Gränd. Den äldsta delen av hotellet är daterad så långt tillbaka som till 1600-talet. Våra rum är olika i både form och storlek, huskropparna har olika karaktär och sätter sin prägel på rummen. Alla rum är inredda i vackra, varma kulörer för en ombonad och tidlös känsla.
Alla våra rum har heltäckningsmatta och använder lyxiga tyger och färger. Möblerna har specialdesignats för hotellet och för att atmosfären av lyx skall genomtränga hela rummet från sängklädsel till lyxiga handdukar.

PREMIUM HAVSUTSIKT

De rymliga Premiumrummen på Hotel Gamla Stan är större än 18 kvm och erbjuder Kingsize sängar och en fantastisk utsikt över Saltsjön. Boka nu!

DELUXE RUM

De rymliga Deluxerummen på Hotel Gamla Stan är större än 20 kvm och erbjuder Kingsize sängar. Boka nu!

DUBBELRUM

Våra Dubbelrum  är större än 18 kvm och har heltäckningsmatta. Möblerna är specialdesignats för hotellet i exklusiva tyger och väggarna är klädda med lyxiga tapeter. Dessa rum har sängar som är 180 cm och med sängkläder i exklusiv satin. 

EKONOMI SINGELRUM

8 kvm i storlek. Ekonomi Singelrummen på Hotel Gamla Stan är speciellt utformade med exklusiva tyger och väggarna kläs med lyxiga tapeter. Boka nu!

TWIN RUM

Twin Rum på Hotel Gamla Stan är i allmänhet större än 17 kvm och har heltäckningsmatta, lyxiga tapeter och speciellt utformade möbler för att erbjuda dig alla bekvämlighet. Boka nu!

QUEEN RUM

Mellan 14 -17 kvm i storlek är Queen-rummen på Hotel Gamla Stan.
Erbjuder eget badrum och utsikt över kullerstensgatorna. Boka nu!

ENKELRUM

Upp till 14 kvm i storlek. Enkelrummen på Hotel Gamla Stan är speciellt utformade med exklusiva tyger och väggarna kläs med lyxiga tapeter. Boka nu!
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
- Din säkerhet - vår högsta prioritet!

För oss är din säkerhet vår högsta prioritet. Vi har förstärkt våra rutiner kring städning och hygien och genomfört omfattade åtgärder för att du som gäst ska känna dig säker och trygg hos oss på H…

Läs mer