Enkelrum

Upp till 14 kvm i storlek. Enkelrummen på Hotel Gamla Stan är speciellt utformade med exklusiva tyger och väggarna kläs med lyxiga tapeter. Boka nu!
Våra enkelrum är upp till 14 kvm och har alla heltäckningsmattor. Möblerna har specialdesignats för hotellet i exklusiva tyger och med lyxiga tapeter. Dessa rum har sängar som är mellan 90 - 120 cm breda och med sängkläder i exklusiv satin. Alla rum har eget badrum och utsikt över de smala kullerstensgatorna, 43 "LED IPTV med 15 kanaler, varmvattenkokare för te och kaffe.
 
Vissa rum har även en kombination av skänk, soffbord, garderob, skrivbord och skrivbordsstolar.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.